Portfolio Reviewing Days

woensdag 27 juni 2018, 10:00 - Het Loodswezen

Laat je portfolio reviewen

Op 27 en 28 juni krijg je de kans om je fotografisch portfolio te laten reviewen door een reeks experten.

Deelnemers hebben de keuze uit 30 internationale topreviewers, waaruit ze 5 sessies van elk 20 minuten kunnen samenstellen.

Bekijk hieronder alle reviewers. Inschrijven doe je hier.

Hoe inschrijven?

Opgelet! Lees voor het inschrijven eerst goed onderstaande instructies:

- Je 5 sessies moeten op dezelfde dag gepland worden.

- Je hebt slechts beperkte tijd om je sessies online te bevestigen, dus bereid dit goed voor. Je kan de beschikbaarheid en talenkennis van de reviewers bekijken door op hun foto te klikken in de lijst hieronder.

- Je mag maximum 5 sessies aanduiden. Het systeem zal dit niet beperken. Indien je er meer aanvinkt, zal de organisatie willekeurig sessies schrappen.

- Op basis van je portfolio kan je inschrijving geannuleerd worden. Je inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. De organisatie behoudt het recht om hierin autonoom beslissingen te nemen.

- De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden indien een reviewer zijn aanwezigheid annuleert. Volgens beschikbaarheid kan er bij een andere reviewer een sessie ingepland worden.

- De sessies verlopen volgens een strak tijdschema. Als je niet op tijd aanwezig bent vervalt je sessie en kan je deze niet meer op een ander moment inplannen. Hou rekening met de grootte van het gebouw: het kan enige tijd kan duren om je naar je eerste sessie te begeven.

- Je kan enkel deelnemen aan de sessies als je een geldig ticket kan voorleggen bij aankomst.

- Je inschrijving is slechts geldig als je je portfolio doorstuurt via e-mail naar info@antwerpphoto.be, in PDF formaat van maximum 5 MB. Als onderwerp vermeld je Reviewing Days + voornaam + naam. Je wordt enkel op de hoogte gesteld als je portfolio wordt afgekeurd.

Schrijf je hier in.

Reviewers