26 juni > 26 september 2021
en nl

Hoe AntwerpPhoto bereiken

Het festivalhart van AntwerpPhoto ligt in het Loodswezengebouw: Tavernierkaai 3, 2000 Antwerpen. Het DIVA-museum ligt midden in het historisch centrum van Antwerpen. Het ligt op 12 minuten wandelen of 4 minuten fietsen van het Loodswezengebouw.

How to reach - The Loodswezen building

HET LOODSWEZENGEBOUW / FESTIVALHART

 • Openbaar vervoer

  Het Loodswezengebouw is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Antwerpen-Centraal kan je de tram nemen vlak onder het station (Premetrostation Diamant). Neem tram 9 of 15 (in de richting P+R Linkeroever) voor één halte (Meir). Stap over op tram 7: de bovengrondse halte (Antwerpen Meirbrug) ligt op 100m van de metro-uitgang. Stap af aan halte Antwerpen Brouwersvliet, vlak voor het gebouw.

  Raadpleeg de website van De Lijn voor de meest actuele informatie.

 • Met de fiets

  AntwerpPhoto ligt op minder dan 10 minuten fietsen vanuit het centrum. Er zijn verschillende Velo-stations in de buurt, het dichtstbijzijnde is vlak tegenover het Loodswezengebouw op de Sint-Aldegondiskaai (station 135).

  Meer info over de Velo vind je op Velo-antwerpen.be.

 • Met de auto

  Er zijn verschillende ondergrondse parkings in de buurt: op de Sint-Pietersvliet en op de Godefriduskaai (ingang: Zeevaartstraat 11).

  Check voor je vertrekt zeker www.slimnaarantwerpen.be.
How to reach - DIVA museum

DIVA-MUSEUM / HENRI CARTIER-BRESSON

 • Openbaar vervoer

  Kom je van Station Antwerpen-Centraal? Neem dan tram 9 of 15 (richting P+R Linkeroever) aan de premetrohalte Diamant, gelegen onder het station, tot halte Groenplaats. Wie vanaf Station Antwerpen-Zuid komt, neemt best tram 4 (in de richting Silsburg) of bus 181/183 (in de richting Groenplaats) tot halte Groenplaats. Wandel vanaf de Groenplaats richting de O.L.V.-Kathedraal en vervolg naar de Grote Markt. Wandel door richting het Steen. Het DIVA-museum ligt op je rechterkant.

  Raadpleeg de website van De Lijn voor de meest actuele informatie.

 • Met de fiets

  De Suikerrui en de Kaasstraat zijn vlot met de fiets bereikbaar. Je fiets kan je tijdelijk kwijt in de fietsenstalling op de Suikerrui. Kom je met de Velo, dan kan je die parkeren in het Velo-station vlakbij het Steen (station 059).

  Meer info over de Velo vind je op Velo-antwerpen.be.

 • Met de auto

  Je kan je wagen kwijt in de parkings Grote Markt en Groenplaats. Gratis parkeerplaatsen kan je eventueel vinden op de kade.

  Check voor je vertrekt zeker www.slimnaarantwerpen.be.
Koop tickets