26 juni > 26 september 2021
en nl

Programma

Van 26 juni tot 26 september is het historische Loodswezengebouw, tussen de Schelde en het MAS, de uitvalsbasis van het 2e AntwerpPhoto Festival. Wat is er te beleven? Ontdek wat er leeft in fotografie vandaag en kies uit een uitgebreid programma in een coronaveilig kader. Reserveer je ticket en het tijdslot voor je bezoek vanaf 12 mei.

Dag van de Fotografie

De Internationale Dag van de Fotografie op 19 augustus wordt natuurlijk ook op het AntwerpPhoto Festival gevierd. In 2020 was dat een goed gevulde online dag met fotografietips, een live gesprek, de winnaars van de fotowedstrijd Zicht op Antwerpen … Verwacht je deze zomer opnieuw aan een dag om volop van fotografie te genieten.

Meer info volgt binnenkort.

Afstudeerprojecten van Sint Lucas

In het Loodswezengebouw zal je tussen de andere tentoonstellingen door ook even blijven staan voor de fotomuur met het werk van de nieuwste lichting fotografen van Sint Lucas (Karel de Grote Hogeschool Antwerpen). De afgestudeerde laatstejaars krijgen op het AntwerpPhoto Festival hun eerste kans om werk te tonen aan het grote publiek.

AntwerpPhoto Shop

Deze unieke, tijdelijke bookshop laat je snuisteren tussen de fotoboeken van vooral Belgische fotografen. Je vindt er bovendien een collector’s item: het eerste AntwerpPhoto Book, dit jaar rond het werk van festivalheadliner Jimmy Kets.

Even pauzeren…

Tussen de tentoonstellingsruimtes kan je even pauze nemen in de stijlvolle lounges, met zicht op de Schelde, en gratis koffie en water. Of geniet in het AntwerpPhoto Festivalcafé even van een drankje en iets lekkers erbij.