Herbekijk hier het interview met Sanne De Wilde

Op 19 augustus, de Internationale Dag van de Fotografie, interviewt De Tijd-journalist Rik Van Puymbroeck de talentvolle jonge fotografe Sanne De Wilde in de Handelsbeurs Antwerpen. Dat gesprek kan je nu herbekijken op onze website.

Ons land telt ontzettend veel talentvolle jonge fotografen. Sanne De Wilde bijvoorbeeld, die onder andere in The Guardian, Le Monde en De Volkskrant publiceerde en zowel in 2014 als 2016 tot beloftevolle fotograaf op de Nikon Press Photo Awards werd bekroond. De voorbije jaren maakte Sanne onder andere een reeks over mensen met achromatopsie en trok ze naar Nigeria om er tweelingen te fotografen. Met dat laatste project, waarvoor ze samenwerkte met de Franse fotografe Bénédicte Kurzen, kaapte ze de eerste prijs in de categorie Portraits - Stories weg in de World Press Photo-wedstrijd.

Op 19 augustus, de Internationale Dag van de Fotografie, interviewt De Tijd-journalist Rik Van Puymbroeck haar in de Handelsbeurs Antwerpen. Dat gesprek kan je nu hier herbekijken.