26 juni > 26 september 2021
en nl

Portfolio Reviewing Day (25/6)

Je bent fotograaf of beeldend kunstenaar die met fotografie werkt? Laat je portfolio bekijken en krijg feedback van experts zoals curatoren, uitgevers, fotoredacteurs ... Schrijf je in, en in een bezoek van één uur krijg je 4 reviewsessies van 20 min, telkens aan een andere tafel.
Portfolio Reviewing Days AntwerpPhoto 2018 © Sebastiaan Franco

Vrijdag 25 juni, 10 - 16 u. in het Loodswezengebouw

AntwerpPhoto, Kunstenpunt en het FOMU geven fotografen of beeldende kunstenaars die met fotografie werken de kans om feedback te krijgen van kenners. 12 experts zitten voor je klaar. Je kan je reviewers bij deze editie van de Portfolio Reviewing Day niet kiezen. We maken vooraf een selectie en een stipte planning. Daarom moet je ook vooraf inschrijven, en zijn de plaatsen beperkt. We voorzien digitale tijdsloten wanneer de coronamaatregelen fysieke ontmoetingen niet toelaten.

Zo schrijf je in voor de Portfolio Reviewing Day:

Stuur een pdf-document (max. 8 MB) met daarin 1) foto’s uit je portfolio, 2) je talenkennis en 3) een kort overzicht van je tentoonstellingen, publicaties, workshops, samenwerkingen, online aanwezigheid... Stuur dat naar info@antwerpphoto.be. In de onderwerpregel vermeld je ‘Portfolio Reviewing Day’ + je voornaam en naam. Inschrijven kan tot en met 10 juni 2021.

Portfolio Reviewing Days AntwerpPhoto 2018 © Sebastiaan Franco

Ben je geselecteerd?

Na je inschrijving en na de selectie van het organiserende team (van AntwerpPhoto, Kunstenpunt en het FOMU), ontvang je op 15 juni een e-mail die laat weten of je mag komen, en wanneer (tussen 10 en 16 u. in het Loodswezengebouw).

Ook als je portfolio de selectie niet passeert*, of wanneer je op de reservelijst staat omdat de plaatsen volzet zijn, ontvang je een e-mail.

* Je portfolio kan bijvoorbeeld geweigerd worden omdat de onderwerpen ethisch niet verantwoord zijn, inclusiviteit niet bevorderen, het portfolio niet voldoende kwalitatief is.

Wie reviewt jouw werk?

Ontdek in dit nieuwsbericht wie de reviewers zijn.

Koop tickets