Rondleidingen met een gids

Een gids neemt jou en je gezelschap vol enthousiasme voor fotografie mee door het AntwerpPhoto Festival. Kom zo nog meer te weten over de verrassende foto’s in het Loodswezengebouw en de galerieën. Een tip voor een boeiende uitstap met je familie, vrienden, collega’s of vereniging. Combineer met andere activiteiten van het AntwerpPhoto Festival en maak er een zomerdag vol fotografie van!
Sebastiaan Franco

Boek een boeiende rondleiding of galeriewandeling met een gids

Wat je zeker niet mag missen op het AntwerpPhoto Festival … dat weten onze gidsen. En ze vertellen je dat, tijdens een boeiende gegidste wandeling door de wereld van de fotografie vandaag. Je ontdekt het werk van bekende fotografen en opkomend talent, uit binnen- en buitenland met alle details die gids weet.

Boek een rondleiding op https://pierrot.io/antwerpphot...

GIDSTOUR 1: De Loodswezentour

Een gids neemt je mee langs de hoogtepunten van de vijf tentoonstellingen en de geschiedenis van het Loodswezengebouw.

  • Duur: 90 min.
  • 90 euro voor de tour, plus een AntwerpPhoto Festival-ticket per persoon (korting vanaf 10 personen)

GIDSTOUR 2: De galeriewandeling plus één expo

Een gids neemt je eerst mee langs vier galerieën (Stieglitz 19, Gallery FIFTY ONE, Gallery FIFTY ONE TOO en Rossaert) en hun expo’s. Daarna volgt nog een rondleiding langs één expo van het AntwerpPhoto Festival in het Loodswezengebouw.

  • Kies uit Jimmy Kets, Erwin Olaf, Iconobelge of Congo in Conversation.
  • Duur: 90 min.
  • 90 euro voor de tour, plus een AntwerpPhoto Festival-ticket per persoon (korting vanaf 10 personen)

Hoe een rondleiding met gids regelen?

  1. Vraag via https://pierrot.io/antwerpphot... een rondleiding met gids aan op de dag en het uur van jullie keuze.
  2. We bevestigen je aanvraag of stellen je een ander moment voor. En doen je een voorstel voor de extra catering.
  3. Is de rondleiding met gids bevestigd, dan pas kan je de tour en de tickets boeken en online betalen. We sturen de aparte ticketlink in je bevestigingsmail
  4. Kom een kwartier voor de gidstour start met alle ticketcodes naar de balie. De gids staat klaar!
  5. Erna even pauze in het AntwerpPhoto Café? Reserveer op voorhand al een tafeltje.


Maak er een dag vol fotografie van

Naast je gegidste rondleiding is er nog heel wat meer te beleven: even langs het AntwerpPhoto Café en de bookshop, een bezoek aan The World of Steve Mc Curry (met korting), een wandeling langs (andere) galerieën met gratis foto-expo’s of het FOMU (met korting in de shop) … Stel zo een inspirerende, gezellige daguitstap of teambuilding samen. Vraag ook naar onze cateringformules voor groepen in het AntwerpPhoto Café, voor of na jullie rondleiding.

Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen wordt een rondleiding gegeven?

Je betaalt één gids (€ 60 of 75) voor een groep van max. 20 personen. Je kan die gids dus ook boeken voor een klein gezelschap, of zelfs voor jou alleen.

Wie zijn de gidsen?

Onze gidsen zijn gespecialiseerd in rondleidingen in de stad en door musea. Ze kregen een stevige opleiding, zijn erkend door Stad Antwerpen en gidsen ook in bv. het FOMU, het Letterenhuis, het MAS…


Kan ik de tentoonstellingen nog vrij bezoeken met mijn ticket?

Nee, je ticket voor een gidstour heeft je alleen toegang tot de tentoonstellingen met je gids. Wil je ook een bezoek langs alle tentoonstellingen zonder begeleiding van een gids, dan is een extra ticket per persoon en tijdslot nodig.