Steve McCurry

In de Waagnatie, de buur van het centrale Loodswezengebouw, kan je naar de retrospectieve ‘The World of Steve McCurry’. Terwijl de fotograaf zelf vertelt, wandel je langs meer dan 200 grote foto’s. Reis zo langs diepgewortelde culturen en conflicten op vijf continenten. Als bezoeker van het AntwerpPhoto Festival krijg je exclusief 15% korting op je ticket voor deze tentoonstelling.
© Steve McCurry

Een klik met de mensen

De foto van het Afghaanse meisje met de diepe blik, daarvan ken je de Amerikaanse fotograaf Steve McCurry. Die foto typeert zijn focus: hoe rauw de context ook is, altijd zie en voel je de menselijke emoties die spelen in McCurry’s foto’s.

“Mijn leven wordt gestuurd door mijn drang om ergens rond te wandelen en te observeren. En mijn camera is mijn paspoort.” - Steve McCurry

© Steve McCurry

Unieke overzichtsexpo

Dat talent deed hem al vier keer een World Press Photo Award winnen, of gaf hem de cover van tijdschriften als Time, Life en National Geographic. Op deze tentoonstelling zie je bekend én nooit eerder getoond werk uit de 40-jarige carrière van deze Magnum-fotograaf.

© Steve McCurry

Bezoek ‘The World of Steve McCurry’ met korting

Met je ticket van het AntwerpPhoto Festival krijg je exclusief 15% korting op je ticket voor deze tentoonstelling.

Heb je een ticket voor het festival? Reserveer dan nu met je kortingcode je bezoek aan ‘The World of Steve McCurry’, audiogids inbegrepen.

Al een Steve McCurry-ticket, maar nog niet voor de andere tentoonstellingen van het AntwerpPhoto Festival? Gebruik je korting en boek je ticket.

Waar?

In de Waagnatie (naast het Loodswezengebouw)